Menu Sluiten

Capaciteit

LEARN Games Wereldtalen wordt aan groepen van maximaal 10 kinderen aangeboden. Dit om het niveau van de lessen en het eindresultaat, het spreken van de wereldtaal op CEF-A1 niveau te kunnen waarborgen .

Lespakket

Het lespakket bestaat uit 10 blokken van 2 uur. Tijdens de lessen wordt het zelf lerend vermogen van de kinderen aangewakkerd door gebruik te maken van referentie-creatie, spelsimulaties en het geven van een presentatie aan ouders/verzorgers in een wereldtaal.

Begeleiding

LE-Network draagt zorg voor de begeleiding tijdens het hele lespakket. In 8 blokken zijn er 2 native speakers en tijdens de 2 blokken met spelsimulaties leveren wij in totaal 3 spelbegeleiders. 

Meten is weten

Aan het begin van de 10-weekse lessenserie wordt aan de hand van een zogenaamde nulmeting de kennis van de aan te leren wereldtaal bepaald en aan het einde van de serie volgt er een eindmeting. Op deze manier kan de vooruitgang objectief vastgesteld worden.

Geïnteresseerd in LEARN Games?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte via mjvdbrink[a]le-network.nl, het contact formulier of telefonisch via +31 (0)6-14999444.