Menu Sluiten

Capaciteit

LEARN Games Wereldtalen wordt aan groepen van minimaal 9 deelnemers/kinderen  aangeboden. Elke deelnemer extra vergoot de feedback mogelijkheden. Doelstelling is het begrijpen en spreken van de wereldtaal op het CEF-A1 niveau (Common European Framework of Reference A1) .

Lespakket

Het lespakket bestaat uit 10 blokken van 2 uur. Tijdens de lessen wordt het zelf lerend vermogen van de kinderen aangewakkerd door gebruik te maken van referentie-creatie, spelsimulaties en het geven van een presentatie aan ouders/verzorgers in een wereldtaal.

Begeleiding

LE-Network draagt zorg voor de begeleiding tijdens het hele onderwijsprogramma. In 8 blokken zijn er native speakers en tijdens de 2 blokken met spelsimulaties leveren wij  ten minste 2 native speakers en spelbegeleiding. 

Meten is weten

Aan het begin van de 10-weekse lessenserie wordt aan de hand van een zogenaamde nulmeting (bijvoorbeeld met Kahoot) de kennis van de aan te leren wereldtaal bepaald en aan het einde van de serie volgt er een eindmeting op dezelfde manier. Op deze manier kan de vooruitgang objectief vastgesteld worden.

Geïnteresseerd in LEARN Games?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte via contact[a]le-network.nl, het contact formulier of telefonisch via +31 0) 6 50 51 40 62

%d bloggers liken dit: